split-blue

Värmepumpar

Sänk dina energikostnader och få komfort på köpet!

Våra Oxy3heatpump™ är av inverter-typ och utvecklade för nordiska förhållanden. De har även en mycket bra AC-funktion. Den uppfyller alla högt ställda krav och är topptestad. Genom Electrolux Service erbjuder vi Dig en kompetent installation och garanti på produkt och arbete. Hos oss kan du alltid känna dig trygg.

 

Låg investeringskostnad

Tekniken för luftvärmepumpar har funnits i över 50 år, men den har successivt förbättrats. Oxy3heatpump™ är utrustad med den senaste inverter-tekniken där kompressorn arbetar med olika hastigheter beroende på energibehovet. Dessutom har produktionskostnaderna sänkts och idag får Du Din investering snabbt återbetald.

oversikt01

Hög energibesparing

Oxy3heatpump™ har en hög energibesparing. Luftvärmepumpens värmeeffekt varierar beroende på utomhustemperatur och utemiljö. Oxy3heatpump™ är topptestad hos Energimyndigheten. Oxy3heatpump™ har den högsta besparing av värmeenergi i flera olika orter och i hus. Tester är utförda av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Du sänker dina elräkningar betydligt och sparar pengar från första dagen som du värmer hemmet.

Kompetent installation

Certifierade montörer på Electrolux Service installerar Din Oxy3heatpump™. En korrekt installation ger en optimal funktion och en lång livslängd. Electrolux Service finns över hela landet.

Behöver du hjälp så kontaktar du enkelt vår kundtjänst.

oversikt02